Ανανεωμένος και με την σφραγίδα της Panik Platinum o Mανώλης Κονταρός..

Ανανεωμένος και με την σφραγίδα της Panik Platinum o Mανώλης Κονταρός..

 

Το νέο τραγούδι του Μανώλη Κονταρού από την Panik Platinum εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί …
Έχει τον τίτλο »Θέλω να μου λές» σε μουσική Σωτήρη Δαραμούσκα και στίχους Σωτήρη Μπίσδα

(Στο δυναμικό της Panik Platinum εντάσσονται οι καλλιτέχνες :  Άννα Βίσση , Νότης Σφακιανάκης ,Πάολα, Καίτη Γαρμπή , Κώστας Μαρτάκης , Ηλίας Βρεττός , Ειρήνη Παπαδοπούλου κ.α.)
Η μουσική και οι στίχοι έρχονται να επισφραγίσουν το μουσικό ύφος του Μανώλη Κονταρού που χρόνια αναγνωρίζει ο κόσμος στην φωνή του …συμπληρώνοντας πινελιές που κουμπώνουν στην εμπειρία , την σοφία και την αλλαγή …την καλυτέρευση!

Συμβαίνει μάλιστα πάνω στην καλύτερη στιγμή – τώρα που οι καθημερινές συναντήσεις με τους Κρητικούς σε κάθε γωνιά της Κρήτης –  δείχνουν ένα πράγμα : ότι η μακρόχρονη προτίμηση των ανθρώπων στον Μανώλη Κονταρό είναι σθεναρή.

Σημαντικός συμβολισμός στην συνοδευτική φωτογραφία του νέου τραγουδιού το »ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ» … που δίνει έμφαση στην ελπίδα και το όνειρο που κρατά όλους τους ανθρώπους στην ζωή.
Βασικά χαρακτηριστικά η απλότητα , η αρμονία και οι λέξεις – κλειδιά που δίνουν στο τραγούδι την δυναμική του…
Η ωριμότητα του Μανώλη Κονταρού , οι συναντήσεις του με καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία και η πολυσύνθετη διαδρομή σε μαγαζιά και κοινό που ξεφεύγουν από τα στενά όρια …όλα έρχονται να »κλειδώσουν» μουσικά σε ένα τραγούδι που μεταφέρει το πιο δυνατό και ανθρώπινο μήνυμα : της αγάπης στην ζωή!

»Θέλω σαν πουκάμισο λευκό να με φοράς
κι όταν την ψυχούλα μου σκεπάσει το σκοτάδι
Θέλω να μου λες πως μ’ αγαπάς»

Αποτελεί μια μελωδική γέφυρα που ενώνει την ζωντάνια του χθες με την γνώση του σήμερα…Και αυτά τα δύο μαζί , θα γίνουν μια σημαντική συντροφιά!

www.parapolitikakritis.gr